Op zoek naar een veilige en betrouwbaarder vervoerder voor leerlingenvervoer in Lelystad? Taxi Tijd Lelystad staat graag voor u klaar. Wij staan als organisatie bekend om onze service, betrouwbaarheid en de veiligheid van onze dienstverlening. Dit zijn belangrijke punten wanneer het om leerlingenvervoer gaat. Spreken we een tijd af? Dan zorgen wij altijd dat onze chauffeur op de afgesproken tijd klaar staan. Ook zorgen wij er voor dat het vervoer veilig verloopt, en dat onze passagiers met zekerheid op hun bestemming aankomen door te wachten tot zij binnen zijn. Wij verzorgen leerlingenvervoer in Lelystad voor scholieren, basisschoolleerlingen en kinderen die naar hun kinderopvang of kinderdagverblijf gebracht moeten worden.

Vaste en scherpe tarieven voor Leerlingenvervoer in Lelystad

Wij rekenen vaste en scherpe tarieven voor het vervoer van leerlingen in Lelystad. Naast dat wij scherpe tarieven hanteren, kunt u bij een rit in onze schooltaxi ook altijd een chauffeur verwachten die goed is opgeleid en beschikt over de juiste papieren. Zo zorgen wij er voor dat Taxi Tijd Lelystad een betrouwbare en betaalbare partij is voor schoolvervoer in Lelystad. Onze dienstverlening met betrekking tot schoolvervoer in Lelystad bestaat uit het vervoeren van leerlingen in een comfortabele en veilige schooltaxi. Wij vervoeren leerlingen van huis naar school en van school weer naar huis. Wilt u meer weten over deze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Leerlingenvervoer Lelystad

Aanbieding taxi Lelystad leerlingenvervoer

Wilt u minimaal 2 keer in de week vast gebruik maken van onze leerlingenvervoer dienstverlening? Dan kunt u gebruik maken van onze aanbieding. Wij rekenen namelijk een gereduceerd tarief wanneer u deze samenwerking met ons aangaat. Wilt u meer weten over deze aanbieding? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen of mailen. Ook communiceren via WhatsApp is mogelijk. Wij nemen graag de tijd om het een en ander aan u uit te leggen. Wilt u een rit reserveren? Reserveer uw rit via het reserveringsformulier hieronder.


Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*