Voordeligste taxi voor luchthavenvervoer Lelystad en omgeving

Geniet van een uitstekend begin van uw reis met Taxi Tijd Lelystad. Wij brengen u graag vanuit Lelystad en omgeving naar uw desbetreffende luchthaven van vertrek. Wordt in luxe en comfort en voor een scherp tarief naar uw luchthaven van vertrek vervoer. Voorkom lange reistijden en onnodig gesleep met uw bagage. Ga zonder zorgen op reis via luchthavenvervoer van Taxi Tijd Lelystad.

Vervoer vanuit Lelystad naar luchthavens in het binnen- en buitenland

Taxi Tijd Lelystad zorgt voor vervoer naar luchthavens in het binnen- en buitenland. Denk hierbij aan vervoer vanuit Lelystad naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Düsseldorf Airport en natuurlijk Lelystad Airport. Staat de luchthaven van uw vertrek hier niet tussen? Geen probleem. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wilt u na uw reis weer opgehaald worden vanaf het desbetreffende vliegveld? Laat het ons weten. Dan zorgen wij dat er na uw aankomst een taxi klaarstaat.

Luchthavenvervoer Lelystad naar Lelystad airport

Het vliegveld van Lelystad, Lelystad Airport, is recentelijk uitgebreid en klaargemaakt om passagiersvluchten uit te gaan voeren. Het is een kwestie van tijd tot het vliegveld in de toekomst in gebruik wordt genomen. Tot het zo ver is, wordt het vliegveld vooral gebruikt door kleine vliegtuigen, luchtvaartmuseum Aviodrome en een pilotenopleidingsinstituut. Taxi Tijd Lelystad vervoert u graag op een voordelige, betrouwbare en comfortabele manier naar de luchthaven.

Bekijk onze tarieven voor vervoer van Lelystad naar verschillende luchthavens in het overzicht. Uiteraard vervoeren wij u ook graag vanuit andere locaties uit omgeving Lelystad naar de luchthaven van uw vertrek.

U kunt uw rit reserveren via het reserveringsformulier op deze pagina.

Luchthavenvervoer Lelystd

Tarieven voor luchthavenvervoer:

Vanuit Lelystad naar Schiphol Airport: €130,-
Vanuit Lelystad naar Eindhoven Airport: €210,-
Vanuit Lelystad naar Rotterdam Airport: €200,-
Vanuit Lelystad naar Düsseldorf Airport: €305,-
Vanuit Lelystad naar Lelystad Airport: €35,-

Let op: deze tarieven gelden bij reserveringen van ten minste 24 uur van tevoren.


Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*