Wilt u binnenkort vanuit Lelystad naar Urk reizen? Voorkom lange reistijden, veel overstapstations en drukte in het openbaar vervoer door met de taxi te reizen. Reis met Taxi Tijd Lelystad naar uw bestemming op Urk en reis in luxe en met comfort. Maak gebruik van onze taxidienstverlening en geniet van uw rit met één van onze deskundige en klantvriendelijke taxichauffeurs aan het stuur. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar om uw rit op een uitstekende manier te laten verlopen. Ons wagenpark bestaat uit luxe auto’s die over de nieuwste snufjes beschikken. De chauffeurs van Taxi Tijd Lelystad staan bekend om hun goede service, klantvriendelijkheid en sociale skills. Ook beschikken zij uiteraard over de juiste papieren. Reserveert u uw taxi van Lelystad naar Urk van tevoren? Dan ontvangt u bij ons tot wel 50% korting op de meterprijs. Wij vervoeren u graag vanuit Lelystad naar Urk voor een prijs vanaf €80,-.

Heeft u nu een taxi nodig? Neem contact met ons op. Wij zorgen dat er altijd snel een taxi ter plaatsen is. Taxi Tijd Lelystad staat als organisatie bekend als betrouwbaar, voordelig en servicegericht. Wilt u graag uw rit naar Urk reserveren of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Taxi Lelystad Urk

Zonder zorgen op reis met de taxi van Lelystad naar Urk

Ga zonder zonder op reis met een taxi van Taxi Tijd Lelystad naar uw bestemming op Urk. Door met de taxi te reizen heeft u niet te maken met stipte vertrektijden in het openbaar vervoer, of eventuele vertragingen. Wanneer wij een ophaaltijd afspreken, zorgen wij er altijd voor dat er er een taxi op de juiste tijd aanwezig is. Onze taxidienstverlening bieden wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Wilt u graag een taxi reserveren of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Vanuit Lelystad naar voormalig eiland Urk met Taxi Tijd Lelystad

Vanuit Lelystad naar voormalig eiland Urk met Taxi Tijd Lelystad

Reist u naar Urk om van de prachtige omgeving te genieten? Of heeft u een zakelijke afspraak op het voormalig eiland? Wij brengen u graag naar uw bestemming op Urk. Voorbeelden van populaire bestemmingen zijn:

  • Het oude dorpscentrum.
  • De haven van Urk.
  • De vuurtoren van Urk.
  • Museum het oude Raadhuis.
  • Veerdienst Urk Enkhuizen.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*