Heeft u plannen om binnenkort van Lelystad naar Ketelhaven te reizen? Voorkom onnodig lange reistijden en dat u vaak moet overstappen door met een taxi te reizen. Reis comfortabel en op een gezellige manier met Taxi Tijd Lelystad. Onze klantvriendelijke chauffeurs staan altijd klaar voor een gezellig praatje en kennen de omgeving als geen ander. Ook beschikken zij over de juiste papieren. Wanneer u de taxi van Lelystad naar Ketelhaven van tevoren reserveert, ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs! Wij vervoeren u graag vanuit Lelystad naar Ketelhaven voor een prijs vanaf €75,-.

Wilt u snel een taxi? Neem contact met ons op. Wij zorgen er voor dat er altijd snel een taxi ter plaatsen is. Taxi Tijd Lelystad staat bekent als een betrouwbare organisatie en beschikt over chauffeurs die uitstekende service verlenen. Daarnaast bieden wij onze dienstverlening aan voor zeer scherpe prijzen. Wilt u een rit reserveren of heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Taxi Lelystad Ketelhaven

Ontspannen op reis naar Ketelhaven met Taxi Tijd Lelystad

Ga ontspannen van huis en geniet vanuit één van onze luxe wagens van uw reis naar Ketelhaven met Taxi Tijd Lelystad. Voorkom dat u rekening moet houden met stipte vertrektijden en overstapstations. Geniet zorgeloos van de prachtige omgeving van Flevoland en het Ketelmeer. Spreken we een tijd af? Dan zorgen wij altijd dat er op deze afgesproken tijd een taxi aanwezig is. Onze taxidienstverlening bieden wij aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Heeft u vragen of wilt u graag een taxi reserveren? U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Reis naar Ketelhaven en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Heeft u een zakelijk afspraak in Ketelhaven? Of gaat u de jachthaven bezoeken? Wij brengen u graag naar uw bestemming in Ketelhaven en omgeving. Een aantal voorbeelden van populaire bestemmingen in Ketelhaven zijn:

  • Jachthaven Ketelmeer.
  • Camping Ketelhaven.
  • De Bed & Breakfasts van Ketelhaven.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*