Bent u van plan om vanuit Lelystad naar Utrecht te reizen? Reis met de taxi en voorkom daarmee lange reistijden en drukte in het openbaar vervoer. Reist met Taxi Tijd Lelystad naar uw bestemming in Utrecht geniet van luxe en comfort tijdens uw rit. Onze chauffeurs rijden in moderne auto’s die zijn voorzien van de laatste snufjes. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over de nodige diploma’s . Ook staan zij bekend om hun hoge serviceniveau en klantvriendelijkheid. Onze chauffeurs doen graag hun best om uw rit in een taxi van Lelystad naar Utrecht zo goed mogelijk te laten verlopen. Reserveert u uw taxirit van Lelystad naar Utrecht van tevoren? Dan ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs! Wij vervoeren u graag vanuit Lelystad naar Utrecht voor het voordelige tarief vanaf €130,-.

Heeft u direct en snel een taxi nodig? Neem contact met ons op via één van onze contactmogelijkheden. Wij zorgen dat er altijd snel een taxi ter plaatsen is. Wij van Taxi Tijd Lelystad staan bekend om onze snelle service, betrouwbaarheid, voordelige prijzen en ons hoge serviceniveau. Wil u graag uw taxi naar Utrecht reserveren of heeft u vragen over onze taxidienstverlening? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Taxi Lelystad Utrecht

Ga zorgeloos op weg met een taxi van Lelystad naar Utrecht

Ga zorgeloos op weg met een taxi van Taxi Tijd Lelystad naar uw bestemming in Utrecht. Wanneer u met de taxi reist, hoeft u geen rekening te houden met stipte vertrektijden. Daarnaast heeft u met de taxi een stuk minder te maken met vertragingen. Spreekt u een dag en tijd met ons af? Dan zorgen wij dat er stipt op tijd een taxi aanwezig is. Onze taxidienst bieden wij voor zowel zakelijke als particuliere klanten aan. Wilt u graag een taxi reserveren? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden

Vanuit Lelystad naar Utrecht met Taxi Tijd Lelystad

Vanuit Lelystad naar Utrecht met Taxi Tijd Lelystad

Reis met Taxi Tijd Lelystad naar het prachtige Utrecht en geniet van de stad en haar omgeving. Reist u naar Utrecht voor een zakelijke afspraak? Of gaat u een dagje winkelen of een avondje stappen? Wij brengen u graag naar uw bestemming. Enkele populaire bestemmingen in Utrecht zijn:

 • Het centrum van Utrecht.
 • De Jaarbeurs.
 • Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
 • Kasteel de Haar.
 • Tivoli.
 • Hoog Cathrijne.
 • Spoorwegmuseum.
 • De Domtoren.
 • Nijntje Museum.

Reserveer uw rit

  Uw gewenste taxidienst*