Bent u van plan om binnenkort vanuit Lelystad een bezoek te brengen aan pretpark Walibi Holland of het evenemententerrein naast het pretpark in Biddinghuizen? Voorkom lange reistijden en drukte in de bus door met de taxi te reizen. Reis met Taxi Tijd Lelystad naar Walibi Holland en geniet onderweg van deze rit. Stap aan boord van één van onze luxe auto’s en zorg ervoor dat u in comfort op uw bestemming aankomt. Wij vervoeren u graag vanuit Lelystad naar Walibi voor het voordelige tarief vanaf €80,-.

Onze chauffeurs staan bekend om hun klantvriendelijkheid en de uitstekende service die zij verlenen. Ook beschikken onze chauffeurs over de juiste diploma’s. Reserveert u uw taxi van Lelystad naar Walibi van tevoren? Dan ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs.

Heeft u direct een taxi nodig en wenst u dat deze snel ter plaatsen is? Neem contact met ons op. Wij staan bekend om onze snelle service waarbij wij altijd zorgen dat er snel een taxi ter plaatsen is.

Taxi Lelystad Walibi

Zorgeloos op weg met de taxi vanuit Lelystad naar Walibi

Ga zorgeloos op weg met een taxi van Taxi Tijd Lelystad naar Walibi Holland of omgeving. Of u nu naar Lowlands, Opwekking of het festival zelf vertrekt, wij zorgen er graag voor dat u een plezierige rit hebt. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, voordelige prijzen en de service die verleend wordt. Spreekt u met ons een dag en tijd af? Dan zorgen wij dat er altijd op tijd een taxi klaar staat. Onze taxidienstverlening bieden wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Heeft u vragen of wilt u uw rit reserveren? Neem vrijblijvend contant met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geniet van pretpark Walibi en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Geniet van pretpark Walibi en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Geniet van Walibi Holland of van één van de grote evenementen die in de omgeving gehouden worden. Gaat u een weekend naar een festival toe? Of lekker een dagje weg? Wij brengen u graag naar Walibi Holland in Biddinghuizen. Voorbeelden van populaire evenementen zijn:

  • Lowlands Festival.
  • Defqon.1 Festival.
  • Opwekking.
  • Fields of Rock.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*