Bent u op zoek naar taxivervoer van Lelystad naar Drachten? Taxi Tijd Lelystad en haar chauffeurs staan met veel plezier voor u klaar. Wanneer u uw rit bij ons van tevoren reserveert, ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs. Taxi Tijd Lelystad is de voordeligste vervoerder om vanuit Lelystad naar Drachten vervoert te worden. Ons voordelige tarief om u vanuit Lelystad naar Drachten te vervoeren is €190,-.

Heeft u snel een rit nodig om naar Drachten vervoerd te worden? Wanneer u contact met ons opneemt zorgen wij er voor dat er altijd een taxi snel ter plaatsen is. Hierbij bieden wij een uitstekende oplossing om snel, comfortabel en voordelig op uw bestemming in Drachten te arriveren.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de vervoeropties door te nemen. Wij denken graag met u mee.

Snel, veilig en comfortabel met de taxi van Lelystad naar Drachten

Taxi Tijd Lelystad brengt u snel, veilig en comfortabel met onze luxe taxi naar uw bestemming in Drachten. Onze chauffeurs zorgen er voor dat u de service ontvangt die u wenst. Voorkom te lange reistijden naar Drachten, onnodig overstappen en dat u geen zitplaats heeft door gebruik te maken van onze dienstverlening. Al onze chauffeurs beschikken over de juiste diploma’s, hebben veel ervaring, zijn betrouwbaar en weten wat klantvriendelijkheid is. Onze taxidienstverlening bieden we aan zowel particulieren als zakelijke klanten aan. Heeft u specifieke wensen voor uw taxirit? Neem contact met ons op om deze wensen te bespreken. Wij denken met enthousiasme met u mee.

Ontdek Drachten en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Ontdek Drachten en omgeving met Taxi Tijd Lelystad. Bent u van plan op stedentripje, uit eten, of een dagje we te gaan? Wij brengen u graag naar uw bestemming in Drachten. Een aantal populaire attracties in Drachten en omgeving zijn:

  • Museum Dr8888.
  • Kinderboerderij De Naturij.
  • Nationaal Park de Alde Feanen.
  • De Leijen.
  • Burgumer Mar.
  • Openluchtmuseum De Spitkeet.
  • De Wijde Ee.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*