Voorkom onnodig lange reistijden, drukte en ben zeker van een zitplaats door met de taxi van Lelystad naar Harderwijk te reizen. Bent u op zoek naar een voordelig en betrouwbaar taxibedrijf? Taxi Tijd Lelystad staat graag voor u klaar. Wanneer u bij ons uw rit van tevoren reserveert, ontvang u tot wel 50% korting op de meterprijs. Wij vervoeren u vanuit Lelystad naar Harderwijk vanaf €75,-.

Heeft u snel een taxi nodig? Laat het ons weten via één van onze contactmogelijkheden. Wij zorgen altijd dat er binnen 10 minuten een taxi ter plaatsen is in Lelystad.

Taxi Tijd Lelystad staat bekend als betrouwbaar en voordelig taxibedrijf in Lelystad en omgeving. Heeft u vragen over onze taxidienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op om deze te bespreken.

Reis snel en comfortabel met de taxi van Lelystad naar Harderwijk

Reis op een snelle en comfortabele manier naar uw bestemming in Harderwijk met Taxi Tijd Lelystad. Ons wagenpark bestaat uit luxe en comfortabele auto’s die bestuurd worden door goed opgeleide en klantvriendelijke chauffeurs. Spreken wij een specifieke tijd af? Dan zorgen wij altijd dat er een auto op de afgesproken tijd aanwezig is. Moeten wij helpen met het tillen van uw bagage of heeft u andere wensen of aspecten waar hulp bij nodig is? Bij Taxi Tijd Lelystad is alles bespreekbaar. Onze taxidienstverlening is voor zowel particuliere als zakelijke klanten beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, WhatsApp, door te bellen of via de mail.

Verken Harderwijk met Taxi Tijd Lelystad

Verken Harderwijk met Taxi Tijd Lelystad

Verken Harderwijk en haar omgeving met Taxi Tijd Lelystad. Heeft u een taxi nodig voor een afspraak in het ziekenhuis? Of gaat u op visite bij een kennis in Harderwijk? Wij vervoeren u graag naar uw bestemming in Harderwijk. Enkele belangrijke bestemmingen in Harderwijk zijn:

  • Het Dolfinarium.
  • Het Veluwemeer.
  • Het St Jansdal Ziekenhuis.
  • Stadsmuseum Harderwijk.
  • Marius van Dokkum Museum.
  • De binnenstad van Harderwijk.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*