Reist u binnenkort van Lelystad naar Hilversum? Neem een taxi en voorkom dat u onnodig lang onderweg bent. Daarnaast bent u door middel van onze taxidienstverlening verzekerd van een zitplaats en reist u in luxe en comfort naar uw bestemming in Hilversum. Bent u op zoek naar een betrouwbare taxidienstverlener voor een taxi van Lelystad naar Hilversum? Onze klantvriendelijke chauffeurs staan graag voor u klaar. Wanneer u bij Taxi Tijd Lelystad uw rit van tevoren reserveert, ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs. Wij vervoeren u vanuit Lelystad naar Hilversum vanaf €105,-.

Heeft u direct een taxi nodig? Wij zorgen altijd dat er snel een taxi ter plaatsen is. Wij staan als taxibedrijf bekend om onze snelle service, betrouwbaarheid en voordelige prijzen. Wilt u een rit reserveren, heeft u nu een taxi nodig of heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij denken graag met u mee. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of één van de overige contactmogelijkheden.

Taxi Lelystad Hilversum

Zorgeloos op weg naar Hilversum met Taxi Tijd Lelystad

Vertrek zorgeloos van huis naar uw bestemming in Hilversum met Taxi Tijd Lelystad. Onze chauffeurs rijden in zeer luxe en comfortabele auto’s die voorzien zijn van de nieuwste snufjes. Daarnaast staan onze chauffeurs bekend om hun klantvriendelijkheid, hun service en zij beschikken alleen over de juiste papieren. Wanneer er een tijd wordt afgesproken, zorgen wij altijd dat er op de afgesproken tijd een auto aanwezig is. Onze taxidienstverlening wordt aangeboden aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op door te bellen, een bericht te sturen via WhatsApp, een mail te sturen of via het contactformulier.

Ontdek Hilversum met Taxi Tijd Lelystad

Ontdek Hilversum met Taxi Tijd Lelystad

Ontdek Hilversum en haar prachtige omgeving met Taxi Tijd Lelystad. Gaat u lekker een dagje weg, stappen of bent u van plan een restaurant te bezoeken? Wij brengen u graag naar uw bestemming in Hilversum. Een aantal voorbeelden van populaire bestemmingen in Hilversum en omgeving zijn:

  • Het mediapark.
  • Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.
  • Museum Hilversum.
  • Het centrum van Hilversum.
  • De Loosdrechtse plassen.
  • Hoorneboegse Heide.
  • Vue Bioscoop Hilversum.
  • Filmtheater Hilversum.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*