Begin uw reis naar Schip Airport goed en ontspannen met Taxi Tijd Lelystad. Maak gebruik van onze actie en ontvang tot wel 50% korting op de meterprijs voor een taxi van Lelystad naar Schiphol. Tot een aantal van maximaal 4 personen worden u en uw reisgezellen voor slechts €130,- met veel comfort en luxe naar van Lelystad naar Schiphol gebracht. Onze luxe auto’s worden bestuurd door klantvriendelijke chauffeurs die bekend staan om hun uitstekende service. Daarnaast beschikken zij over de juiste diploma’s en certificeringen.

Het vooraf reserveren van een taxi naar Schiphol hoeft bij Taxi Tijd Lelystad niet. Ook kunnen wij u bij aankomst weer ophalen. Zo bespaart u uiteindelijk op veel te hoge parkeerkosten op de luchthaven zelf. Wilt u graag van en naar Schiphol met de taxi reizen? Reserveer uw taxirit via het reserveringsformulier onderaan deze pagina. Heeft u vragen over onze dienstverlening? U kunt contact met ons opnemen via één van onze contactmogelijkheden. Wij denken graag met u mee om de begin van uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen.

Zorgeloos op reis – Taxi Lelystad Schiphol

Ga zorgeloos op reis met Taxi Tijd Lelystad. Voorkom lange reistijden en gesleep met koffers en andere bagage. Laat u afzetten en ophalen bij de meeting point op de luchthaven en reis rustig en met veel comfort. Dit allemaal voor een zeer scherp tarief! Wij zijn namelijk de goedkoopste taxidienstverlener voor luchthavenvervoer in Lelystad.

Taxi Tijd Lelystad is de goedkoopste taxi naar Schiphol vanaf Lelystad en omgeving. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk deze in het overzicht.

Vliegt u vanaf een andere luchthaven dan Schiphol?

Uiteraard vervoeren wij u ook graag naar een andere luchthaven. Lees hier meer over: vervoer naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of Düsseldorf Airport.

Taxi Lelystad Schiphol

Onze scherpen tarieven voor een taxi naar Schiphol Airport:

Vanuit Lelystad naar Schiphol: €130,-
Vanuit Urk naar Schiphol: €190,-
Vanuit Dronten naar Schiphol: €170,-
Vanuit Emmeloord naar Schiphol: €210,-
Vanuit Kampen naar Schiphol: €210,-
Vanuit Swifterbant naar Schiphol: €160,-

Let op: deze tarieven gelden bij reserveringen van ten minste 24 uur van tevoren.


Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*