Vliegt u binnenkort vanaf Eindhoven Airport naar een bestemming in het buitenland? Met Taxi Tijd Lelystad bent u verzekerd van een soepel en stressvrij begin van uw reis. Maak gebruik van onze actie en ontvang tot wel 50% korting op de meterprijs voor een taxirit van Lelystad naar Eindhoven Airport. Waar de meterprijs normaal rond de €440,- ligt voor een taxi van Lelystad naar Eindhoven Airport, rekenen wij slechts €230,- voor deze rit wanneer u deze rit minimaal 24 uur van tevoren reserveert.

Reis in comfort met Taxi Tijd Lelystad. Ons wagenpark bestaat uit luxe auto’s die voorzien zijn van de nieuwste snufjes. Daarnaast staan onze chauffeurs bekend om hun klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vaste lage tarieven – Taxi Lelystad Eindhoven Airport

Taxi Tijd Lelystad biedt vaste lage tarieven voor onze taxidienstverlening. Bij ons kunt u de beste prijs-kwaliteit verhouding verwachten voor een taxi van Lelystad naar Eindhoven Airport. Service en kwaliteit is bij ons het belangrijkst. Wij onderscheiden ons door betrouwbaarheid en professionaliteit. Dat alles voor een zeer scherp tarief.

Begin uw reis goed

Begin uw reis goed met Taxi Tijd Lelystad. Voorkom onnodig gesleep met uw koffers en langere reistijden dan nodig. Laat u afzetten op de juiste plek en, indien nodig, ophalen door een professionele chauffeur.

Begint uw reis vanaf een andere luchthaven?

Wij vervoeren u ook graag naar een ander luchthaven dan Eindhoven Airport. Lees hier meer over een taxi naar Schiphol, Rotterdam Airport of Düsseldorf Airport.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*