Wilt u vanuit Lelystad met de taxi naar het prachtige Giethoorn afreizen? De chauffeurs van Taxi Tijd Lelystad staan paraat om u te vervoeren. Onze dienstverlening staat in Lelystad en omgeving bekend als betrouwbaar, comfortabel en voordelig. Wanneer u uw aanstaande rit van tevoren reserveert, ontvangt u bij ons tot wel 50% korting op de meterprijs. Heeft u nu een taxi nodig? Neem contact met ons op en wij zorgen dat er altijd binnen 10 minuten een taxi ter plaatsen is. Wij vervoeren u graag vanuit Lelystad naar Giethoorn vanaf €130,-.

Taxi Tijd Lelystad is de betrouwbaarste en voordeligste keuze voor een taxi in Lelystad. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u aanvullende vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om dit te bespreken.

Taxi Lelystad Giethoorn

Reis zorgeloos met een taxi van Lelystad naar Giethoorn

Reis zorgeloos naar uw bestemming in Giethoorn in een taxi van Taxi Tijd Lelystad. Wij beschikken over comfortabele en luxe auto’s en werken met chauffeurs die altijd hun uiterste best doen om de best mogelijke service te verlenen. Wij zorgen er voor dat er altijd een taxi aanwezig is op de afgesproken tijd. Voorkom onnodig lange reistijden, dat u geen zitplaats heeft en drukte in het openbaar vervoer door met de taxi te reizen. Wij bieden onze dienstverlening voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken via WhatsApp, door te bellen of door een mail te sturen.

Ontdek Giethoorn met taxi tijd lelystad

Ontdek het pittoreske Giethoorn met Taxi Tijd Lelystad

Ontdek het prachtige Giethoorn en haar omgeving. Bent u van plan te gaan wandelen, uit eten te gaan of om een boottocht te doen? Wij brengen u graag zo dicht mogelijk naar uw bestemming in Giethoorn. Een aantal populaire bestemmingen in Giethoorn zijn:

  • Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus.
  • De haventjes van Giethoorn.
  • Molengat.
  • Het oude dorpscentrum van Giethoorn.
  • Botenverhuur.
  • Giethoorn Tours Centre.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*