Wilt u vanuit Lelystad naar Meppel reizen? Reis met de taxi en zorg er voor dat u niet onnodig lang onderweg bent, te maken hebt met overstapstations en in een drukke trein terecht komt. Door met een taxi van Taxi Tijd Lelystad van Lelystad naar Meppel te reizen, komt u op een comfortabele manier op uw bestemming aan. Onze chauffeur reizen in luxe wagens en staan altijd klaar voor een gezellig praatje. Reist u liever in rust? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Wanneer u uw taxi van Lelystad naar Meppel van tevoren reserveert, ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs. Wij vervoeren u vanuit Lelystad naar Meppel vanaf €130-.

Heeft u direct een taxi nodig? Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat er altijd snel een taxi ter plaatsen is. Taxi Tijd Lelystad staat bekend als een betrouwbaar, snel en voordelig taxibedrijf. Onze chauffeurs beschikken over de juiste papieren, en weten als geen ander wat klantvriendelijkheid is. Wilt u een rit reserveren of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Taxi Lelystad Meppel

In luxe en comfort met de taxi van Lelystad naar Meppel

Reis in luxe en comfort met een taxi van Taxi Tijd Lelystad naar uw bestemming in Meppel. Voorkom dat u uw overstap kan missen en geen zitplaats hebt. Geniet zorgeloos van uw rit in één van onze luxe wagens. Wanneer u een tijd afspreekt met Taxi Tijd Lelystad, zorgen wij er altijd voor dat er op deze tijd een taxi ter plaatsen is. Onze taxidienstverlening bieden wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geniet van Meppel en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Geniet van Meppel en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Gaat u een dagje winkelen in Meppel? Of reist u naar Meppel af om vrienden of familie te bezoeken? Wij brengen u graag naar uw bestemming in Meppel. Een aantal voorbeelden van populaire bestemmingen in Meppel zijn:

  • Het centrum van Meppel.
  • Drukkerijmuseum.
  • Molen de Weert.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*