Reist u binnenkort vanuit Lelystad af naar Zwolle? Voorkom drukte in het openbaar vervoer en lange reistijden door met de taxi te reizen. Reis met Taxi Tijd Lelystad naar uw bestemming in Zwolle en geniet van comfort en luxe tijdens uw rit. Ons wagenpark bestaat uit luxe nieuwe wagens die voorzien zijn van de laatste snufjes.

De chauffeurs van Taxi Tijd Lelystad staan bekend om hun klantvriendelijkheid en uitstekende service. Daarnaast staan zij bekend om hun gezellig gesprekken. Reist u liever in rust naar uw bestemming in Zwolle omdat u bijvoorbeeld wilt werken onderweg? Ook dat is uiteraard geen probleem. Wanneer u uw rit van tevoren reserveert, ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs. Wij vervoeren u graag vanuit Lelystad naar Zwolle voor een voordelige prijs vanaf €110,-.

Heeft u snel een taxi nodig? Neem contact met ons op. Wij zorgen dat er snel een taxi ter plaatsen is.

Taxi Lelystad Zwolle

Zorgeloos op reis met de taxi vanuit Lelystad naar Zwolle

Ga zorgeloos op reis met een taxi van Taxi Tijd Lelystad naar uw bestemming in Zwolle en omgeving. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar om er voor te zorgen dat u een comfortabel en plezierige rit hebt. Taxi Tijd Lelystad staat bekend om de voordelige prijzen, betrouwbaarheid én uitstekende service. Spreekt u met ons een dag en tijd af? Dan zorgen wij altijd dat er op tijd een taxi klaar staat. Onze taxidienstverlening bieden wij aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u uw rit reserveren? Neem contact met ons op. Dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

Geniet van uw reis naar Zwolle met Taxi Tijd Lelystad

Geniet van uw reis naar Zwolle met Taxi Tijd Lelystad

Geniet van uw reis naar Zwolle met Taxi Tijd Lelystad. Heeft u in de hoofdstad van Overijssel een zakelijke afspraak of gaat u bij vrienden op bezoek? Wij brengen u graag naar uw bestemming in Zwolle en omgeving. Een aantal voorbeelden van populaire bestemmingen zijn:

  • Het historische centrum van Zwolle.
  • Dinoland Zwolle.
  • Museum de Fundatie.
  • Bonami SpelComputer Museum.
  • Mac3 pak stadion.
  • Hedon.
  • Theater de Spiegel.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*