Bent u op zoek naar een vervoersmiddel om vanuit Lelystad in Lemmer terecht te komen? Voorkom veel te lange reistijden en veel overstappen door met de taxi te reizen. Reis comfortabel en in luxe met een taxi van Lelystad naar Lemmer met Taxi Tijd Lelystad. Onze deskundige en klantvriendelijke chauffeurs staat graag voor u klaar om uw rit op een uitstekende manier te laten verlopen. Onze chauffeurs beschikken over de juiste papieren, staan bekend om hun goede service en graan graag een gezellig praatje aan. Reist u liever in rust? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Wanneer u uw rit naar Lemmer van tevoren reserveert, ontvangt u tot wel 50% korting op de meterprijs. Wij vervoeren u graag vanuit Lelystad naar Lemmer voor een tarief vanaf €105,-.

Wenst u dat er snel een taxi ter plaatsen is? Laat het ons weten en wij regelen dat er altijd snel een taxi aanwezig is. Wij staan als taxibedrijf bekend als een betrouwbare organisatie met een hoog serviceniveau. Daarnaast bieden wij onze dienst voor een zeer scherp tarief aan. Wilt u uw rit naar Lemmer reserveren of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Taxi Lelystad Lemmer

Geniet van uw rit van Lelystad naar Lemmer met Taxi Tijd Lelystad

Geniet van uw rit van Lelystad naar het Friese Lemmer met Taxi Tijd Lelystad. Voorkom door met de taxi te reizen dat u te maken hebt met overstapstations en stipte vertrektijden in het openbaar vervoer. Ook heeft u gegarandeerd geen vertraging door met de taxi te reizen. Wanneer u een ophaaltijd met ons afspreekt, zorgen wij er altijd voor dat onze taxi op de juiste tijd aanwezig is. Onze taxidienstverlening bieden wij aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Wilt u graag een taxi reserveren over heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Reis naar Lemmer en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Reis naar Lemmer en omgeving met Taxi Tijd Lelystad

Reist u naar Lemmer af voor een zakelijke afspraak? Of gaat u heerlijk op vakantie in eigen land? Wij brengen u graag naar uw bestemming in Lemmer. Enkele populaire bestemmingen in Lemmer zijn:

  • Het centrum van Lemmer.
  • Jachthaven Lemmer.
  • De vuurtoren van Lemmer.
  • Het strandje van Lemmer.

Reserveer uw rit

    Uw gewenste taxidienst*